Kommentare: 15
  • #15

    Heinz & Susanne (Montag, 01 April 2024 21:53)

    Ostermontag, 46. Hochzeitstag, 16 Gäste.
    Feines Essen, Steaks superzart, Morchel Sauce vom Feinsten. Dreierlei Beilagen. Alles von sehr guter Qualität.
    Aufmerksamer, netter und humorvoller Service, alles einfach sehr stimmig. Auch wenn die Kinder etwas viel Betrieb machten.
    Unsere Erwartungen wurden wie immer übertroffen und wir freuen uns auf unsren nächsten Besuch!

  • #14

    Ralph (Dienstag, 03 Januar 2023 16:51)

    Bestes Tatar in Zürich wird von mir mit 10 Sternen bewertet

    Lg Ralph

  • #13

    Markus (Sonntag, 05 Juni 2022 19:30)

    es isch de absolut Hammer gsi. Min Geburtstage ir Dorfbeiz chönne gnüsse. Das super Ässe wo mir händ chönne gnüsse de Service und Fründlechkeit vom Personal
    1A.. Danke Öi vill mal. Ich (mir) chömet sicer no es paar mal zu Dir cho ässe.
    Danke 10000000000000000000000x Patricia

  • #12

    Edith (Samstag, 05 Juni 2021 22:28)

    Han hüt es mega feins Château-Briand (uf Vorbstellig) gässe. Di huusgmacht Sauce dezue isch sensationell.
    Danke villmal Trizi und Team �

  • #11

    Luca Multiplo (Samstag, 11 Januar 2020 12:58)

    Hab vor ein paar Wochen ein wunderbares Züri-Geschnetzeltes gegessen. Kompliment hat fein geschmeckt und fürs Auge war es auch wunderschön. Werde sicher wieder einmal wiederkommen. ZUM EMPFEHLEN!!!

  • #10

    Angie Ruider (Mittwoch, 04 Dezember 2019 08:16)

    Herzlicher Empfang / Verabschiedung mit Händedruck - und immer fröhlich! So stellt man sich eine Gastgeberin vor, zu der man gerne geht. :-)

  • #9

    Marc (Montag, 04 November 2019 23:41)

    Hoi Patricia!
    Freut mich, dass es bei euch losgeht und dass ihr gut gestartet seid! Toi toi toi und liebe Grüsse!

  • #8

    Hedy (Sonntag, 03 November 2019 14:23)

    D Überraschug Isch glunge. De Chrigel mit em Uristiercar hed üs mit samt de Rebublickaner Musikanten nach Rümlang brunge.
    Au hed natürli Gersauer Morgerott mit Trummler und Damemaske nid dörfe fähle.
    Z Stimmig Isch gsi- meh chas nid I Wort fasse- ganz eifach Oberspitzen Klasse.
    Au z Personal hed gschaffet ganz grandios- du hesches troffe ganz famos.
    Au vieli Rümlanger Fründe hend de Wäg is Lokal gfunde.
    Dini Auge hend nur no gstrahled.�
    Jetzt blibt mir nur no eis zwüsche - all Tag es Hus voll Gäst - und wie gseid....
    Du blibsch und Bisch für mich DIÄ BESCHT! ........ z Tanti ....... Hedy.....������‍♀️

  • #7

    Remulus Favonius (Samstag, 02 November 2019 13:30)

    Hallo Patricia
    Wüschä dieär ab hütt äh huffä Gescht, söttig wo nüd nur probieärid, sondär söttig wo äh huffä kosumieärid, ihräh obulus däh auh beglichid und immer wiedähr ih diini Dorfbeiz schliechid.
    Wüschäh üch äh allnä äh guetä Start und dieär Patricia toi toi toi,
    und vieli gmütlichi Stundäh bim Wisswii aperöläh.
    Gruess usem Tal der wilden Wasser - Muotathal
    zhs Hundeners Franzä Walters Remy

  • #6

    Max (Samstag, 02 November 2019)

    Hallo Patricia
    Schon mal " Chapeau " für Deine Webseite, einfach
    und informariv, supi.
    Werde sicher mal reinschauen.

  • #5

    Valeria (Samstag, 02 November 2019 08:55)

    Liebe Patricia
    Herzlichen Dank für die Aatrinkete
    War lässig
    Wünschen Dir viel Erfolg

  • #4

    Marcel (Freitag, 01 November 2019 11:05)

    Es isch 11 und ich wünsch än guätä Start ;-)

  • #3

    Marcel (Dienstag, 29 Oktober 2019 12:37)

    Liäbi Patricia
    Ich wünsche Dir ganz viel Erfolg und vieli Gäscht wo dich in dinere Dorfbeiz bsueched und Stammgäscht werded :-) bis bald und ich freu mi am Fritig Abig mit Dir uf din Start als Dorfbeizwirtin aschtosse z chöne.

  • #2

    Pia (Sonntag, 13 Oktober 2019 23:41)

    tip top
    in der Kürze liegt die Würze.�

  • #1

    Moritz Inderbitzin, der Auswanderer (Sonntag, 13 Oktober 2019 23:06)

    Hallo Patricia
    Ich wünsche Dir viel Erfolg, du kennst ja das Metier und ich bin überzeugt, dass Du eine sehr gute Gastgeberin bist! Liebe Grüsse aus Südfrankreich
    Maurice, auch schon 13 Jahre Wirt und Gastgeber!